Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : ABC internetes próza és versíró pályázat

ABC internetes próza és versíró pályázat

  2007.04.06. 16:01

Amatõr írók és költõk részére

Pályázat beadási határidõ: folyamatos

Pályázhatnak:

Amatõr írók és költõk

Kedves amatõr írók és költõk!

A Napvilág Íróklub ( www.napvilag.net ) és a Puzsó Könyváruház ( www.puzso.hu ) elindítja havi internetes ABC pályázatát. A kiírás lényege, hogy minden hónapban kiválasztunk egy, az ABC soron következõ betûjével kezdõdõ szót és ezzel kapcsolatban várjuk a prózai illetve verses alkotásokat.

Minden szerzõ kategóriánként egy mûvel pályázhat, a pályázatra nevezési díj nincs. A kategóriánkénti nyertesnek (egy a próza kategóriában, egy a vers kategóriában) a Puzsó Könyváruház 2000-2000 Ft értékû könyvvásárlási utalványt ajánl fel, melyet webáruházukban lehet levásárolni.

A pályázat szerkezeti feltételei:

  • szövegformátum (.doc, .rtf)
  • tartalmazza a pályázó polgári nevét (kötelezõ) ill. szerzõi nevét, ha van, valamint elérhetõségét (email-címét)
  • csak csatolt fájlban küldött mûveket tudunk elfogadni, melyeket az íróklub email-címére ( palyazat@napvilag.net ) várunk.

Prózai alkotás esetén a mű min. 2000 max. 6000 karakterből álljon

A mûveket, melyeket adott hónap 21-éig kell elküldeni, a Napvilág Íróklub szerkesztõi bírálják el, majd email-ben értesítik a nyerteseket. A pályázat elfogadásának NEM feltétele, hogy Napvilág Íróklub tag legyen a szerzõ!

További információk a Napvilág Íróklub honlapján ( www.napvilag.net) olvashatók.

Várjuk a mûveket, ihletgazdag perceket kívánunk:

A Napvilág Íróklub szerkesztõsége

     
     
Írások
     
Tartalom

Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168