Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : ABC internetes próza és versíró pályázat

ABC internetes próza és versíró pályázat

  2007.04.06. 16:01

Amatõr írók és költõk részére

Pályázat beadási határidõ: folyamatos

Pályázhatnak:

Amatõr írók és költõk

Kedves amatõr írók és költõk!

A Napvilág Íróklub ( www.napvilag.net ) és a Puzsó Könyváruház ( www.puzso.hu ) elindítja havi internetes ABC pályázatát. A kiírás lényege, hogy minden hónapban kiválasztunk egy, az ABC soron következõ betûjével kezdõdõ szót és ezzel kapcsolatban várjuk a prózai illetve verses alkotásokat.

Minden szerzõ kategóriánként egy mûvel pályázhat, a pályázatra nevezési díj nincs. A kategóriánkénti nyertesnek (egy a próza kategóriában, egy a vers kategóriában) a Puzsó Könyváruház 2000-2000 Ft értékû könyvvásárlási utalványt ajánl fel, melyet webáruházukban lehet levásárolni.

A pályázat szerkezeti feltételei:

  • szövegformátum (.doc, .rtf)
  • tartalmazza a pályázó polgári nevét (kötelezõ) ill. szerzõi nevét, ha van, valamint elérhetõségét (email-címét)
  • csak csatolt fájlban küldött mûveket tudunk elfogadni, melyeket az íróklub email-címére ( palyazat@napvilag.net ) várunk.

Prózai alkotás esetén a mű min. 2000 max. 6000 karakterből álljon

A mûveket, melyeket adott hónap 21-éig kell elküldeni, a Napvilág Íróklub szerkesztõi bírálják el, majd email-ben értesítik a nyerteseket. A pályázat elfogadásának NEM feltétele, hogy Napvilág Íróklub tag legyen a szerzõ!

További információk a Napvilág Íróklub honlapján ( www.napvilag.net) olvashatók.

Várjuk a mûveket, ihletgazdag perceket kívánunk:

A Napvilág Íróklub szerkesztõsége

     
     
Írások
     
Tartalom

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!