Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : ABC internetes próza és versíró pályázat

ABC internetes próza és versíró pályázat

  2007.04.06. 16:01

Amatõr írók és költõk részére

Pályázat beadási határidõ: folyamatos

Pályázhatnak:

Amatõr írók és költõk

Kedves amatõr írók és költõk!

A Napvilág Íróklub ( www.napvilag.net ) és a Puzsó Könyváruház ( www.puzso.hu ) elindítja havi internetes ABC pályázatát. A kiírás lényege, hogy minden hónapban kiválasztunk egy, az ABC soron következõ betûjével kezdõdõ szót és ezzel kapcsolatban várjuk a prózai illetve verses alkotásokat.

Minden szerzõ kategóriánként egy mûvel pályázhat, a pályázatra nevezési díj nincs. A kategóriánkénti nyertesnek (egy a próza kategóriában, egy a vers kategóriában) a Puzsó Könyváruház 2000-2000 Ft értékû könyvvásárlási utalványt ajánl fel, melyet webáruházukban lehet levásárolni.

A pályázat szerkezeti feltételei:

  • szövegformátum (.doc, .rtf)
  • tartalmazza a pályázó polgári nevét (kötelezõ) ill. szerzõi nevét, ha van, valamint elérhetõségét (email-címét)
  • csak csatolt fájlban küldött mûveket tudunk elfogadni, melyeket az íróklub email-címére ( palyazat@napvilag.net ) várunk.

Prózai alkotás esetén a mű min. 2000 max. 6000 karakterből álljon

A mûveket, melyeket adott hónap 21-éig kell elküldeni, a Napvilág Íróklub szerkesztõi bírálják el, majd email-ben értesítik a nyerteseket. A pályázat elfogadásának NEM feltétele, hogy Napvilág Íróklub tag legyen a szerzõ!

További információk a Napvilág Íróklub honlapján ( www.napvilag.net) olvashatók.

Várjuk a mûveket, ihletgazdag perceket kívánunk:

A Napvilág Íróklub szerkesztõsége

     
     
Írások
     
Tartalom

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe