Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : Versek versenye

Versek versenye

Beró  2007.06.21. 15:23

Verspályázat 2007.

„Csalódás és gyűlölet”

 

Az Édentől Keletre Csoport a fenti címmel pénzdíjas verspályázatot hirdet, melynek nevezési határideje július 31.

Az immár 6. éve megrendezésre kerülő verspályázaton 14-től 50 éves korig bezárólag nevezhetnek a versírás gyönyöreit hajszoló, elismerésre és megmérettetésre vágyó, alkotószellemű egyének.

A tavalyi pályázathoz hasonlóan idén is részt vehetnek a versengésben a környező települések versírói!

A vers témája kötetlen, amelyet névvel és címmel Beri Róberthez a Tokaji út 10. szám alá, vagy a poeta2005@citromail.hu E-mail címre lehet eljuttatni. A legjobb műveket nyilvános rendezvény keretén belül hozzáértő zsűri bírálja el.

Változás, hogy az 5 éven keresztül elbíráló - több állandó taggal rendelkező - zsűri helyett egy új kezdi meg munkáját!

 

Az Édentől Keletre Csoport köszöni Galamb Györgynének, Lukácsi Zsuzsának, Kerékgyártóné Balázs Évának, Nyusti Györgynének, Nagy Zelmának, Belme Lászlónak, Incze Mihálynak, Papp Tibornak a mindig korrekt hozzáállást, munkát.

 

A verspályázat döntőjére várhatóan augusztus első felében kerül sor. A pontos dátum a Tényforráson www. hajdudoroghir.gportal.hu-n és az Édentől Keletre Csoport honlapján lesz olvasható!

 

Az eddig lezajlott verspályázatok győztesei:

 

2002-es „Legjobb versem” verspályázat:

 

I. Urgyán Tibor György /S-O.S./

II. Volosinovszki János /Látomás/

III. Bayer Ferenc /Vihartánc/

 

2003-as „Életképek” verspályázat:

 

I. Kocsis Mihály /Csönd/

II. Tóth Ferenc /Rege/

III. Beri Róbert /Életre ítélve/

 

2004-es „Rózsák, remények, rímek” verspályázat:   

 

I. Kocsis Mihály /Furcsa Ima/

II. Bayer Ferenc /Hajdúk nyomán/

III. Dr. Bodnár Robin /Merengés az akácnál/

 

Könyvtár különdíj: Beri Róbert /Lennék poros utca…/

 

2005-ös „Égzengés előtt” verspályázat:

 

I. Somogyi Gábor /Kihalófélben/

II. Daróczi Tamás (Hajdúnánás) /Átoksoriak/

III. Dr. Bodnár Robin /Létkérdés/

 

2006-os. „Szabadságot, szerelmet!” verspályázat:

 

I. Papp János: /Esti elégia /

II. Aszalós Imre (Hajdúnánás) /A Sárkány Szíve /

III. Dr. Bodnár Robin /Figaro/

 

     
     
Írások
     
Tartalom

Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168