Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : Versek versenye

Versek versenye

Beró  2007.06.21. 15:23

Verspályázat 2007.

„Csalódás és gyűlölet”

 

Az Édentől Keletre Csoport a fenti címmel pénzdíjas verspályázatot hirdet, melynek nevezési határideje július 31.

Az immár 6. éve megrendezésre kerülő verspályázaton 14-től 50 éves korig bezárólag nevezhetnek a versírás gyönyöreit hajszoló, elismerésre és megmérettetésre vágyó, alkotószellemű egyének.

A tavalyi pályázathoz hasonlóan idén is részt vehetnek a versengésben a környező települések versírói!

A vers témája kötetlen, amelyet névvel és címmel Beri Róberthez a Tokaji út 10. szám alá, vagy a poeta2005@citromail.hu E-mail címre lehet eljuttatni. A legjobb műveket nyilvános rendezvény keretén belül hozzáértő zsűri bírálja el.

Változás, hogy az 5 éven keresztül elbíráló - több állandó taggal rendelkező - zsűri helyett egy új kezdi meg munkáját!

 

Az Édentől Keletre Csoport köszöni Galamb Györgynének, Lukácsi Zsuzsának, Kerékgyártóné Balázs Évának, Nyusti Györgynének, Nagy Zelmának, Belme Lászlónak, Incze Mihálynak, Papp Tibornak a mindig korrekt hozzáállást, munkát.

 

A verspályázat döntőjére várhatóan augusztus első felében kerül sor. A pontos dátum a Tényforráson www. hajdudoroghir.gportal.hu-n és az Édentől Keletre Csoport honlapján lesz olvasható!

 

Az eddig lezajlott verspályázatok győztesei:

 

2002-es „Legjobb versem” verspályázat:

 

I. Urgyán Tibor György /S-O.S./

II. Volosinovszki János /Látomás/

III. Bayer Ferenc /Vihartánc/

 

2003-as „Életképek” verspályázat:

 

I. Kocsis Mihály /Csönd/

II. Tóth Ferenc /Rege/

III. Beri Róbert /Életre ítélve/

 

2004-es „Rózsák, remények, rímek” verspályázat:   

 

I. Kocsis Mihály /Furcsa Ima/

II. Bayer Ferenc /Hajdúk nyomán/

III. Dr. Bodnár Robin /Merengés az akácnál/

 

Könyvtár különdíj: Beri Róbert /Lennék poros utca…/

 

2005-ös „Égzengés előtt” verspályázat:

 

I. Somogyi Gábor /Kihalófélben/

II. Daróczi Tamás (Hajdúnánás) /Átoksoriak/

III. Dr. Bodnár Robin /Létkérdés/

 

2006-os. „Szabadságot, szerelmet!” verspályázat:

 

I. Papp János: /Esti elégia /

II. Aszalós Imre (Hajdúnánás) /A Sárkány Szíve /

III. Dr. Bodnár Robin /Figaro/

 

     
     
Írások
     
Tartalom

Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM