Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : Versek versenye

Versek versenye

Beró  2007.06.21. 15:23

Verspályázat 2007.

„Csalódás és gyűlölet”

 

Az Édentől Keletre Csoport a fenti címmel pénzdíjas verspályázatot hirdet, melynek nevezési határideje július 31.

Az immár 6. éve megrendezésre kerülő verspályázaton 14-től 50 éves korig bezárólag nevezhetnek a versírás gyönyöreit hajszoló, elismerésre és megmérettetésre vágyó, alkotószellemű egyének.

A tavalyi pályázathoz hasonlóan idén is részt vehetnek a versengésben a környező települések versírói!

A vers témája kötetlen, amelyet névvel és címmel Beri Róberthez a Tokaji út 10. szám alá, vagy a poeta2005@citromail.hu E-mail címre lehet eljuttatni. A legjobb műveket nyilvános rendezvény keretén belül hozzáértő zsűri bírálja el.

Változás, hogy az 5 éven keresztül elbíráló - több állandó taggal rendelkező - zsűri helyett egy új kezdi meg munkáját!

 

Az Édentől Keletre Csoport köszöni Galamb Györgynének, Lukácsi Zsuzsának, Kerékgyártóné Balázs Évának, Nyusti Györgynének, Nagy Zelmának, Belme Lászlónak, Incze Mihálynak, Papp Tibornak a mindig korrekt hozzáállást, munkát.

 

A verspályázat döntőjére várhatóan augusztus első felében kerül sor. A pontos dátum a Tényforráson www. hajdudoroghir.gportal.hu-n és az Édentől Keletre Csoport honlapján lesz olvasható!

 

Az eddig lezajlott verspályázatok győztesei:

 

2002-es „Legjobb versem” verspályázat:

 

I. Urgyán Tibor György /S-O.S./

II. Volosinovszki János /Látomás/

III. Bayer Ferenc /Vihartánc/

 

2003-as „Életképek” verspályázat:

 

I. Kocsis Mihály /Csönd/

II. Tóth Ferenc /Rege/

III. Beri Róbert /Életre ítélve/

 

2004-es „Rózsák, remények, rímek” verspályázat:   

 

I. Kocsis Mihály /Furcsa Ima/

II. Bayer Ferenc /Hajdúk nyomán/

III. Dr. Bodnár Robin /Merengés az akácnál/

 

Könyvtár különdíj: Beri Róbert /Lennék poros utca…/

 

2005-ös „Égzengés előtt” verspályázat:

 

I. Somogyi Gábor /Kihalófélben/

II. Daróczi Tamás (Hajdúnánás) /Átoksoriak/

III. Dr. Bodnár Robin /Létkérdés/

 

2006-os. „Szabadságot, szerelmet!” verspályázat:

 

I. Papp János: /Esti elégia /

II. Aszalós Imre (Hajdúnánás) /A Sárkány Szíve /

III. Dr. Bodnár Robin /Figaro/

 

     
     
Írások
     
Tartalom

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!