Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : Jó marketing, avagy divat lett a másság

Jó marketing, avagy divat lett a másság

Bodnár Robin  2008.08.01. 18:01

"homok került a gépezetbe"

Más vagyok!

Más voltam!

Más leszek!

Más akarok lenni!

Huh, kimondtam!

 

Bevezetés:

 

Régóta kutatják mi az oka a homoszexualitásnak. Egy gén, egy nevelési probléma, egy szellemi fejlődésben bekövetkező rendellenesség? Vagy nem is rendellenesség, hanem mi vagyunk túl prűdek, konzervatívak és nem értjük?

Van aki elfogadja, van aki nem, sőt utálja a „buzikat”. Direkt írtam ilyen vulgárisan, hiszen a szóhasználat sem mindegy állítólag. A homoszexuálisok számára a „buzi” elfogadhatatlan, kifejezetten sértő kifejezés. A „homokos” elmegy, a „meleg” még az, amit elfogadnak. Valószínűleg egy skinhead szájából sem fogjuk hallani, hogy „Te mocskos meleg!” vagy „Kis rohadt más!”. Ha már a kutatók e terület szakértői sem tudnak mit kezdeni a homoszexualitással, valószínűleg nekünk sem lesz könnyű megoldani a kérdést. De ismerve az Édentől Keletre Csoport kvalitásait, még ez sem lehetetlen.

 

A másság közgazdasági megközelítése:

 

A másság nagyon is összeköthető a közgazdaságtannal több szempontból is.

Először is a másság az elmúlt időszakban divathullám lett, mely úgy gondolom ugyanúgy a globalizáció és az amerikanizálódás réme, mint a hamburger. Kicsit későbben ért ide – hála a kommunizmusnak -, de ideért és most már senki nem lepődik már meg azon, ha két szőke bombázó smárol a diszkó közepén – férfiaktól ez még nem elfogadott.

Divat lett „buzinak” lenni. A marketing, az önmarketing réme. Ha egy sztár lefekszik egy nővel szinte senkit nem érdekel, de ha kiderül, hogy homokos, az egekbe szökik pl. a lemezeladása (pld: Gerorge Maichael). Sajnos így nem kell zenei minőségre törekedni, elég csak a saját neméhez vonzódni. Akár csak látszólag, üzleti szempontból. És az már régen rossz, ha nem a sok hallgatástól meleg a lemez.

A magyar médiában, és az ahhoz kapcsolódó különböző szórakoztatóipari ágakban rengeteg lett így a meleg, valószínűleg üzleti szempontot is szem előtt tartva, Az úgynevezett stylistok, divattervezők: Lakatos Márk, Mahay Tamás, a showman Friderikusz egyaránt vállalják. Pontosabban Mahay és Friderikusz sok esetben csak utal arra, hogy homok került a gépezetbe, mégis mindenki tudja ez által. Népszerűségük pedig így az egekbe szökik.  Tehát homokosnak lenni lehet, hogy átok, lehet, hogy áldás, de hogy sok esetben business, az biztos!!

 

A homoszexualitás jogi megközelítése:

 

A magyar és sok más ország nemzetközi jogrendszere azt mondja ki, hogy nem lehet faji, vallási, nemi diszkrimináció. Nem lehet azért kirúgni valakit, mert homokos. Nem lehet vásárláskor nem oda adni a kenyeret csak azért, mert valaki meleg. Teljesen egyetértek. De ott az érem másik oldala. Véleményem szerint nem szabad engedni a melegfelvonulást, mert sok emberben ez utálatot, felháborodást és agressziót szül. Elég csak a tavalyi melegfelvonulásra gondolni, melynek során verekedések voltak, és a btk. Több paragrafusa életbe kellett, hogy lépjen: garázdaság, testi sértés, vagyon elleni bűncselekmények. És egy kicsit éreztem, hogy a melegek provokálják is a „nagyérdeműt”.

Nem használ az utcán sétáló nagymamáknak, gyerekeknek, stb. Szóval a melegfelvonulásokat mindenképpen korlátozni kellene, de legalábbis nem kivinni a „nagyérdemű” közönség elé.

 

Befejezés:

 

Nem lehet az AIDS-et kizárólag a homoszexuálisokra leredukálni, mert még ott vannak a heterók, a drogosok, a hibás vérátömlesztések, stb. Nem kell bántani a homokosokat, de úgy érzem, a homokos divathullámot meg kell állítani, mert a szexuális forradalom ezen formája a későbbiekben komoly problémákat szülhet a társadalomban. Egy néger nem tehet arról, hogy néger. Tételezzük fel, hogy egy homokos sem tehet arról, hogy homokos. Ha valaki más, azzal semmi gond nincs, de van más probléma, ha másokat is mássá akar tenni. Egyszer Hugle Hefnernek, a playboy magazin megalkotójának, császárának, aki több ezer nővel volt együtt feltették azt a kérdést, hogy volt-e már férfival szexuális kapcsolata. Azt mondta: „Igen, egy alkalommal eleget ittam ahhoz, hogy megengedtem egy fiatal fiúnak, hogy orális örömökben részesítsen.

 

-         Kipróbálná még egyszer?

-         Igen. De már csak nővel.

     
     
Írások
     
Tartalom

Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168