Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : A másságról

A másságról

Urgyán Tibor György  2008.08.01. 18:16

"lelkünk kétpólusú, azaz kétnemű"

A másságot azért érdemes tisztelni, mert a világ nem más, mint a másságok összességének egysége. Idézet tőlem.

Milyen érdekes, hogy a magyar nyelvben a „másság” alapvető értelemben a szexuális identitástudatra korlátozódik, ha valakire azt mondják „más”, mindenki tudja, hogy az illető a saját neméhez vonzódik.

És ezt nem szeretjük. Nem is nagyon toleráljuk. De mi emberek semmit sem szeretünk ami, nem olyan, amilyennek szerintünk lennie kellene. A közép-kelet európai népekre amúgy is jellemző, hogy csak egyformaságban tudnak gondolkodni, ezért „telepedhetett” ránk „kívülről” a mindenkit egységesíteni akaró kommunista diktatúra, de bármelyik diktatúrát említhetném, ami az EGYÉN-ek sokszínűsége helyébe a néhányak gondolata által megszabott MI tudat szürke masszájába akar bepréselni minket, embereket. Szakemberek állítják, hogy a lelkünk kétpólusú, azaz kétnemű, mindenki hordozza magában a másik nem tulajdonságait, amikor magzati korban kiderül, hogy melyik nemhez tartozik valaki, akkor a másik nem lelki tulajdonságai lesüllyednek a tudattalanba, hogy a felnőtté válás útján a kamaszkorba érve ezek a tulajdonságok egy másik nemű ember külső közeledésének, később eggyé válásának kerülőjével ismét bekerüljenek a tudatunkba. Csak azt hozhatjuk kívülről, amit magunkban hordozunk. Elég ha a rezonancia törvényére gondolunk. Egyetlen y kromoszóma dönti el, hogy férfiember vagy nőember lesz valaki.

És mennyi minden befolyásolja, hogy ezzel a nemmel mennyire tud azonosulni valaki! A belénk kódolt genetikai program dönti el, hogy miképpen is állunk a saját és így a másik nemhez. Bár a program nem „csinálja”, hanem mutatja, hogy belül a tudatunkban mi is történik igazán. Képzeljétek el, ha tényleg mindkét nem tulajdonságait hordozzuk magunkban, akkor mondjuk férfiként beszélgetve egy vonzó férfival, mi történik, ha a bennem élő számomra tudattalan női pólus „rámozdul” erre a férfira? Normális esetben semmi, de aki tud befelé figyelni, az észreveszi, ezeket a rezdüléseket is. Ezen keresztül kapcsolatba léphet a saját tudattalanjában élő nővel. Már ha akar. Meggyőződésem, hogy senkit sem lehet kívülről semmilyenné se tenni. Minden belül dől el, és jó ha tudjuk, hogy  programozók is mi vagyunk.

A melegfelvonulásról meg csak annyit: ha nem tudósítani róla a média, a „normális” emberek meg nem figyelnének oda rá, hiszen kit érdekel, hogy ki kivel, mit csinál? Akkor rövid idő alatt megszűnne minden ilyen jellegű felvonulás.

Egyébként lehet, hogy ha hozzáértő lélekbúvár foglalkozna az ilyen megmozdulások legnagyobb ellenzőinek a lelkével, ezek az ellenzők rövid idő alatt meglepődnének, hogy mit is rejt saját tudattalanjuk. Hiszen az azonos dolgok taszítják, az ellenkezők vonzzák egymást.

Köszönöm a figyelmeteket.

     
     
Írások
     
Tartalom

Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM