Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : A másságról

A másságról

Urgyán Tibor György  2008.08.01. 18:16

"lelkünk kétpólusú, azaz kétnemű"

A másságot azért érdemes tisztelni, mert a világ nem más, mint a másságok összességének egysége. Idézet tőlem.

Milyen érdekes, hogy a magyar nyelvben a „másság” alapvető értelemben a szexuális identitástudatra korlátozódik, ha valakire azt mondják „más”, mindenki tudja, hogy az illető a saját neméhez vonzódik.

És ezt nem szeretjük. Nem is nagyon toleráljuk. De mi emberek semmit sem szeretünk ami, nem olyan, amilyennek szerintünk lennie kellene. A közép-kelet európai népekre amúgy is jellemző, hogy csak egyformaságban tudnak gondolkodni, ezért „telepedhetett” ránk „kívülről” a mindenkit egységesíteni akaró kommunista diktatúra, de bármelyik diktatúrát említhetném, ami az EGYÉN-ek sokszínűsége helyébe a néhányak gondolata által megszabott MI tudat szürke masszájába akar bepréselni minket, embereket. Szakemberek állítják, hogy a lelkünk kétpólusú, azaz kétnemű, mindenki hordozza magában a másik nem tulajdonságait, amikor magzati korban kiderül, hogy melyik nemhez tartozik valaki, akkor a másik nem lelki tulajdonságai lesüllyednek a tudattalanba, hogy a felnőtté válás útján a kamaszkorba érve ezek a tulajdonságok egy másik nemű ember külső közeledésének, később eggyé válásának kerülőjével ismét bekerüljenek a tudatunkba. Csak azt hozhatjuk kívülről, amit magunkban hordozunk. Elég ha a rezonancia törvényére gondolunk. Egyetlen y kromoszóma dönti el, hogy férfiember vagy nőember lesz valaki.

És mennyi minden befolyásolja, hogy ezzel a nemmel mennyire tud azonosulni valaki! A belénk kódolt genetikai program dönti el, hogy miképpen is állunk a saját és így a másik nemhez. Bár a program nem „csinálja”, hanem mutatja, hogy belül a tudatunkban mi is történik igazán. Képzeljétek el, ha tényleg mindkét nem tulajdonságait hordozzuk magunkban, akkor mondjuk férfiként beszélgetve egy vonzó férfival, mi történik, ha a bennem élő számomra tudattalan női pólus „rámozdul” erre a férfira? Normális esetben semmi, de aki tud befelé figyelni, az észreveszi, ezeket a rezdüléseket is. Ezen keresztül kapcsolatba léphet a saját tudattalanjában élő nővel. Már ha akar. Meggyőződésem, hogy senkit sem lehet kívülről semmilyenné se tenni. Minden belül dől el, és jó ha tudjuk, hogy  programozók is mi vagyunk.

A melegfelvonulásról meg csak annyit: ha nem tudósítani róla a média, a „normális” emberek meg nem figyelnének oda rá, hiszen kit érdekel, hogy ki kivel, mit csinál? Akkor rövid idő alatt megszűnne minden ilyen jellegű felvonulás.

Egyébként lehet, hogy ha hozzáértő lélekbúvár foglalkozna az ilyen megmozdulások legnagyobb ellenzőinek a lelkével, ezek az ellenzők rövid idő alatt meglepődnének, hogy mit is rejt saját tudattalanjuk. Hiszen az azonos dolgok taszítják, az ellenkezők vonzzák egymást.

Köszönöm a figyelmeteket.

     
     
Írások
     
Tartalom

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!