Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : "Vénuszi csoda"

"Vénuszi csoda"

  2008.12.20. 02:29

Lezajlott az erotikus verspályázat döntője


 

December 6-án került sor az Édentől Keletre Csoport "Vénuszi csoda" címmel meghirdetett pénzdíjas erotikus verspályázatának döntőjére a Mészáros Károly Városi Könyvtárban.

Az országban igen ritkán meghirdetett erotikus versírópályázatra mintegy 50 vers érkezett – köztük több határontúli alkotó műve. Legtávolabbról a messzi New York-ból érkezett vers

A legjobb 20 alkotást a tervek szerint egy hatfős zsűri bírálta volna el, azonban a döntő napjára számuk négy főre zsugorodott. Végül a következő zsűri bírált:

 

Balázs Éva irodalomtanár
Bayer Ferenc költő
Beri Róbert az Édentől Keletre Csoport vezetője
Serfőző Attila festőművész, költő, a Héttorony irodalmi portál főszerkesztője

 

Az erotikus versírópályázat döntője előtt került sor a poet.hu irodalmi portál első évkönyvének a „Lélekpercek”-nek a bemutatójára, amelyet Beri Róbert az oldal moderátora, az évkönyv szerkesztője mutatott be. A kötet 170 versíró egy-egy versét tartalmazza Kanadától-Várgesztesig. A borítógrafikát Bencze Anita hajdúdorogi alkotó készítette el.

Az évkönyv bemutatójára az ország több pontjáról érkezetek versírók, akik nagy örömmel vették kézbe azt.

Ellenben a döntőbe jutott 20 versíróból mindössze négyen jelentek meg és ezek közül is csak ketten szavalták el versüket. Talán sokuknál a bátorság abban merült ki, hogy beneveztek az erotikus versírópályázatra, de nyíltan felvállalni már nem merték művüket. Helyettük Jeles Erzsébet könyvtáros és a budapesti Marie Marel művésznéven bemutatkozó poet.hu-s versíróhölgy olvasta fel az olyakor arcpirító, de mindvégig kulturáltan megfogalmazott verseket.

 

A „Vénuszi csoda” erotikus versírópályázat végeredménye:

 

 

I.                   Válóczy Szilvia - „Vulva és völgy” - Veresegyház

II.                 Tóth Mária - „Érzelmek hatalma” - Mezőcsát

III.              Geisz László – „Szűzességedért” – Sopron

 

Köszönet a verspályázat támogatóinak:

 

Lelesz Milós

Papp Tibor

Könyvtár dolgozói

 

Képek a képözön menüpont alatt!!

 

További beszámoló és képek:

 

http://www.femmepoete.extra.hu/html/rendezveny.html

 

     
     
Írások
     
Tartalom

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!