Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : "Vénuszi csoda"

"Vénuszi csoda"

  2008.12.20. 02:29

Lezajlott az erotikus verspályázat döntője


 

December 6-án került sor az Édentől Keletre Csoport "Vénuszi csoda" címmel meghirdetett pénzdíjas erotikus verspályázatának döntőjére a Mészáros Károly Városi Könyvtárban.

Az országban igen ritkán meghirdetett erotikus versírópályázatra mintegy 50 vers érkezett – köztük több határontúli alkotó műve. Legtávolabbról a messzi New York-ból érkezett vers

A legjobb 20 alkotást a tervek szerint egy hatfős zsűri bírálta volna el, azonban a döntő napjára számuk négy főre zsugorodott. Végül a következő zsűri bírált:

 

Balázs Éva irodalomtanár
Bayer Ferenc költő
Beri Róbert az Édentől Keletre Csoport vezetője
Serfőző Attila festőművész, költő, a Héttorony irodalmi portál főszerkesztője

 

Az erotikus versírópályázat döntője előtt került sor a poet.hu irodalmi portál első évkönyvének a „Lélekpercek”-nek a bemutatójára, amelyet Beri Róbert az oldal moderátora, az évkönyv szerkesztője mutatott be. A kötet 170 versíró egy-egy versét tartalmazza Kanadától-Várgesztesig. A borítógrafikát Bencze Anita hajdúdorogi alkotó készítette el.

Az évkönyv bemutatójára az ország több pontjáról érkezetek versírók, akik nagy örömmel vették kézbe azt.

Ellenben a döntőbe jutott 20 versíróból mindössze négyen jelentek meg és ezek közül is csak ketten szavalták el versüket. Talán sokuknál a bátorság abban merült ki, hogy beneveztek az erotikus versírópályázatra, de nyíltan felvállalni már nem merték művüket. Helyettük Jeles Erzsébet könyvtáros és a budapesti Marie Marel művésznéven bemutatkozó poet.hu-s versíróhölgy olvasta fel az olyakor arcpirító, de mindvégig kulturáltan megfogalmazott verseket.

 

A „Vénuszi csoda” erotikus versírópályázat végeredménye:

 

 

I.                   Válóczy Szilvia - „Vulva és völgy” - Veresegyház

II.                 Tóth Mária - „Érzelmek hatalma” - Mezőcsát

III.              Geisz László – „Szűzességedért” – Sopron

 

Köszönet a verspályázat támogatóinak:

 

Lelesz Milós

Papp Tibor

Könyvtár dolgozói

 

Képek a képözön menüpont alatt!!

 

További beszámoló és képek:

 

http://www.femmepoete.extra.hu/html/rendezveny.html

 

     
     
Írások
     
Tartalom

Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168