Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : "Vénuszi csoda"

"Vénuszi csoda"

  2008.12.20. 02:29

Lezajlott az erotikus verspályázat döntője


 

December 6-án került sor az Édentől Keletre Csoport "Vénuszi csoda" címmel meghirdetett pénzdíjas erotikus verspályázatának döntőjére a Mészáros Károly Városi Könyvtárban.

Az országban igen ritkán meghirdetett erotikus versírópályázatra mintegy 50 vers érkezett – köztük több határontúli alkotó műve. Legtávolabbról a messzi New York-ból érkezett vers

A legjobb 20 alkotást a tervek szerint egy hatfős zsűri bírálta volna el, azonban a döntő napjára számuk négy főre zsugorodott. Végül a következő zsűri bírált:

 

Balázs Éva irodalomtanár
Bayer Ferenc költő
Beri Róbert az Édentől Keletre Csoport vezetője
Serfőző Attila festőművész, költő, a Héttorony irodalmi portál főszerkesztője

 

Az erotikus versírópályázat döntője előtt került sor a poet.hu irodalmi portál első évkönyvének a „Lélekpercek”-nek a bemutatójára, amelyet Beri Róbert az oldal moderátora, az évkönyv szerkesztője mutatott be. A kötet 170 versíró egy-egy versét tartalmazza Kanadától-Várgesztesig. A borítógrafikát Bencze Anita hajdúdorogi alkotó készítette el.

Az évkönyv bemutatójára az ország több pontjáról érkezetek versírók, akik nagy örömmel vették kézbe azt.

Ellenben a döntőbe jutott 20 versíróból mindössze négyen jelentek meg és ezek közül is csak ketten szavalták el versüket. Talán sokuknál a bátorság abban merült ki, hogy beneveztek az erotikus versírópályázatra, de nyíltan felvállalni már nem merték művüket. Helyettük Jeles Erzsébet könyvtáros és a budapesti Marie Marel művésznéven bemutatkozó poet.hu-s versíróhölgy olvasta fel az olyakor arcpirító, de mindvégig kulturáltan megfogalmazott verseket.

 

A „Vénuszi csoda” erotikus versírópályázat végeredménye:

 

 

I.                   Válóczy Szilvia - „Vulva és völgy” - Veresegyház

II.                 Tóth Mária - „Érzelmek hatalma” - Mezőcsát

III.              Geisz László – „Szűzességedért” – Sopron

 

Köszönet a verspályázat támogatóinak:

 

Lelesz Milós

Papp Tibor

Könyvtár dolgozói

 

Képek a képözön menüpont alatt!!

 

További beszámoló és képek:

 

http://www.femmepoete.extra.hu/html/rendezveny.html

 

     
     
Írások
     
Tartalom

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe