Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : Regélő - Prózás kötet készül

Regélő - Prózás kötet készül

  2010.07.14. 19:35


Az Éden Művészeti Hálózat „Regélő” címmel egy prózaválogatást tartalmazó kötet szerkesztését kezdi meg, amelybe rövid prózákat várunk.

Egy alkotótól A/4-es méretben 12-es betűmérettel maximum 2 oldalnyi terjedelmű írást várunk. A két oldalra akár két rövid próza is kiférhet!

A kötetbe, ha 1 A/4-es oldalnyi terjedelmű a próza - ez az A/5-ös méretű könyvben 2 oldalnak felel meg - akkor 7000 Ft-ot kell befizetni.

Ha 2 oldalnyi A/4-es oldalnyi terjedelmű a próza - ez az A/5-ös méretű kötetben 4 oldalnak felel meg - akkor 9000 Ft-ot kell befizetni.

Az összeg mindkét esetben tartalmazza a postaköltséget is!!

 

Mindezért cserébe 5 db könyv jár!

A 9000 Ft-os lehetőséget választók esetében felajánljuk, - ha igényli -, hogy két részletben fizessék be az összeget!!

A könyv kereskedelmi forgalomba nem kerül, és előreláthatólag októberben jelenik meg!

A tervek szerint a könyv 40-50 szerző írását tartalmazza majd.

A prózákat az alábbi e-mail címre várjuk:

 

tenyforras@gmail.com

 

Prózabeküldési határidő: Szeptember 15.

Amennyiben valakinek van tudomásod olyan alkotóról, akit érdekelhet az ajánlat, kérnénk jelezze nekünk e-mailben.

 

     
     
Írások
     
Tartalom

Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168