Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : Regélő - Prózás kötet készül

Regélő - Prózás kötet készül

  2010.07.14. 19:35


Az Éden Művészeti Hálózat „Regélő” címmel egy prózaválogatást tartalmazó kötet szerkesztését kezdi meg, amelybe rövid prózákat várunk.

Egy alkotótól A/4-es méretben 12-es betűmérettel maximum 2 oldalnyi terjedelmű írást várunk. A két oldalra akár két rövid próza is kiférhet!

A kötetbe, ha 1 A/4-es oldalnyi terjedelmű a próza - ez az A/5-ös méretű könyvben 2 oldalnak felel meg - akkor 7000 Ft-ot kell befizetni.

Ha 2 oldalnyi A/4-es oldalnyi terjedelmű a próza - ez az A/5-ös méretű kötetben 4 oldalnak felel meg - akkor 9000 Ft-ot kell befizetni.

Az összeg mindkét esetben tartalmazza a postaköltséget is!!

 

Mindezért cserébe 5 db könyv jár!

A 9000 Ft-os lehetőséget választók esetében felajánljuk, - ha igényli -, hogy két részletben fizessék be az összeget!!

A könyv kereskedelmi forgalomba nem kerül, és előreláthatólag októberben jelenik meg!

A tervek szerint a könyv 40-50 szerző írását tartalmazza majd.

A prózákat az alábbi e-mail címre várjuk:

 

tenyforras@gmail.com

 

Prózabeküldési határidő: Szeptember 15.

Amennyiben valakinek van tudomásod olyan alkotóról, akit érdekelhet az ajánlat, kérnénk jelezze nekünk e-mailben.

 

     
     
Írások
     
Tartalom

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!