Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : Regélő - Prózás kötet készül

Regélő - Prózás kötet készül

  2010.07.14. 19:35


Az Éden Művészeti Hálózat „Regélő” címmel egy prózaválogatást tartalmazó kötet szerkesztését kezdi meg, amelybe rövid prózákat várunk.

Egy alkotótól A/4-es méretben 12-es betűmérettel maximum 2 oldalnyi terjedelmű írást várunk. A két oldalra akár két rövid próza is kiférhet!

A kötetbe, ha 1 A/4-es oldalnyi terjedelmű a próza - ez az A/5-ös méretű könyvben 2 oldalnak felel meg - akkor 7000 Ft-ot kell befizetni.

Ha 2 oldalnyi A/4-es oldalnyi terjedelmű a próza - ez az A/5-ös méretű kötetben 4 oldalnak felel meg - akkor 9000 Ft-ot kell befizetni.

Az összeg mindkét esetben tartalmazza a postaköltséget is!!

 

Mindezért cserébe 5 db könyv jár!

A 9000 Ft-os lehetőséget választók esetében felajánljuk, - ha igényli -, hogy két részletben fizessék be az összeget!!

A könyv kereskedelmi forgalomba nem kerül, és előreláthatólag októberben jelenik meg!

A tervek szerint a könyv 40-50 szerző írását tartalmazza majd.

A prózákat az alábbi e-mail címre várjuk:

 

tenyforras@gmail.com

 

Prózabeküldési határidő: Szeptember 15.

Amennyiben valakinek van tudomásod olyan alkotóról, akit érdekelhet az ajánlat, kérnénk jelezze nekünk e-mailben.

 

     
     
Írások
     
Tartalom

Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM