Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : Összefoglaló Beri Róbert /Beró/ Zenés Irodalmi Estjéről

Összefoglaló Beri Róbert /Beró/ Zenés Irodalmi Estjéről

  2010.07.25. 12:21

Videó-összeállítás


2010. június 19-n Budapesten a Lilaköd Könyveskávézóban került sor Beri Róbert /Beró/ az Éden Művészeti Hálózat alapítójának első zenés irodalmi estjére.

Az est folyamán segítségére voltak: Bocsi Beáta felolvasó, Szecsődy Péter író.

Beri Róbet így vall az estről:


"Ez alkalommal igyekeztem átfogó képet mutatni magamról, ezért az eddig nem ismert verseim mellett prózám is elhangzott, valamint gitároztam és énekeltem saját szerzeményeimet.

Külön öröm volt a számomra, hogy az eseményen jelen voltak hajdúdorogi barátaim, valamint Csomós Róbert író, Lajtai Gábor a Napsziget irodalmi folyóirat szerkesztője, Ferenczfi János a Fúzió Rádió Irka című műsorának szerkesztője és az általam nagyra tartott Csécsei János versíró. Meglepetésként ért Bencze Márton a magyar televízió egyik műsorszerkesztőjének jelenléte, akit Szecsődy Péter barátom hívott meg."

Az alábbi linkeken ízelítőt kaphattok az egy órás bemutatkozó estről, amelyet Palaics Eszter készített:

 

Zenés képösszeállítás:

 

http://www.youtube.com/watch?v=_K3lFBjpxs0&feature=related

 

16 perces összefoglaló az estről:

 

1.      rész

 

http://www.youtube.com/watch?v=zrIPvqylyxI

 

2.      rész

 

http://www.youtube.com/watch?v=OvcNWXmhw_M&feature=related

 

Képek:

 

//edentol.gportal.hu/gindex.php?pg=18658107&gid=2710041

 

     
     
Írások
     
Tartalom

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!