Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : Összefoglaló Beri Róbert /Beró/ Zenés Irodalmi Estjéről

Összefoglaló Beri Róbert /Beró/ Zenés Irodalmi Estjéről

  2010.07.25. 12:21

Videó-összeállítás


2010. június 19-n Budapesten a Lilaköd Könyveskávézóban került sor Beri Róbert /Beró/ az Éden Művészeti Hálózat alapítójának első zenés irodalmi estjére.

Az est folyamán segítségére voltak: Bocsi Beáta felolvasó, Szecsődy Péter író.

Beri Róbet így vall az estről:


"Ez alkalommal igyekeztem átfogó képet mutatni magamról, ezért az eddig nem ismert verseim mellett prózám is elhangzott, valamint gitároztam és énekeltem saját szerzeményeimet.

Külön öröm volt a számomra, hogy az eseményen jelen voltak hajdúdorogi barátaim, valamint Csomós Róbert író, Lajtai Gábor a Napsziget irodalmi folyóirat szerkesztője, Ferenczfi János a Fúzió Rádió Irka című műsorának szerkesztője és az általam nagyra tartott Csécsei János versíró. Meglepetésként ért Bencze Márton a magyar televízió egyik műsorszerkesztőjének jelenléte, akit Szecsődy Péter barátom hívott meg."

Az alábbi linkeken ízelítőt kaphattok az egy órás bemutatkozó estről, amelyet Palaics Eszter készített:

 

Zenés képösszeállítás:

 

http://www.youtube.com/watch?v=_K3lFBjpxs0&feature=related

 

16 perces összefoglaló az estről:

 

1.      rész

 

http://www.youtube.com/watch?v=zrIPvqylyxI

 

2.      rész

 

http://www.youtube.com/watch?v=OvcNWXmhw_M&feature=related

 

Képek:

 

//edentol.gportal.hu/gindex.php?pg=18658107&gid=2710041

 

     
     
Írások
     
Tartalom

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.