Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : Összefoglaló Beri Róbert /Beró/ Zenés Irodalmi Estjéről

Összefoglaló Beri Róbert /Beró/ Zenés Irodalmi Estjéről

  2010.07.25. 12:21

Videó-összeállítás


2010. június 19-n Budapesten a Lilaköd Könyveskávézóban került sor Beri Róbert /Beró/ az Éden Művészeti Hálózat alapítójának első zenés irodalmi estjére.

Az est folyamán segítségére voltak: Bocsi Beáta felolvasó, Szecsődy Péter író.

Beri Róbet így vall az estről:


"Ez alkalommal igyekeztem átfogó képet mutatni magamról, ezért az eddig nem ismert verseim mellett prózám is elhangzott, valamint gitároztam és énekeltem saját szerzeményeimet.

Külön öröm volt a számomra, hogy az eseményen jelen voltak hajdúdorogi barátaim, valamint Csomós Róbert író, Lajtai Gábor a Napsziget irodalmi folyóirat szerkesztője, Ferenczfi János a Fúzió Rádió Irka című műsorának szerkesztője és az általam nagyra tartott Csécsei János versíró. Meglepetésként ért Bencze Márton a magyar televízió egyik műsorszerkesztőjének jelenléte, akit Szecsődy Péter barátom hívott meg."

Az alábbi linkeken ízelítőt kaphattok az egy órás bemutatkozó estről, amelyet Palaics Eszter készített:

 

Zenés képösszeállítás:

 

http://www.youtube.com/watch?v=_K3lFBjpxs0&feature=related

 

16 perces összefoglaló az estről:

 

1.      rész

 

http://www.youtube.com/watch?v=zrIPvqylyxI

 

2.      rész

 

http://www.youtube.com/watch?v=OvcNWXmhw_M&feature=related

 

Képek:

 

//edentol.gportal.hu/gindex.php?pg=18658107&gid=2710041

 

     
     
Írások
     
Tartalom

Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM