Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : IV. Poet Irodalmi Est az Éden Művészeti Hálózat támogatásával

IV. Poet Irodalmi Est az Éden Művészeti Hálózat támogatásával

  2010.10.18. 15:15

Kellemes kikapcsolódásnak ígérkezik

 


 

Tisztelettel értesítem az irodalmat kedvelőket, hogy 2010. október 23-án Budapesten, a Dob utca 15 szám alatt található Spinoza Színházban kerül megrendezésre a már hagyományokra visszatekintő IV. Poet Irodalmi Est, amely ismét az Éden Művészeti Hálózat támogatásával valósul meg.
A rendezvény előtt a nemzeti ünnep alkalmából megemlékezésre is sor kerül, ezért kérnénk, aki ezen részt kíván venni hozzon magával egy szál virágot.

Program:
 
15 órától gyülekező a Spinoza Színház Téli kertjében.
 
16 órakor a megemlékezni kívánók átvonulnak a Deák térre, ahol virágokat helyeznek el egy emléktáblánál.
 
17 órától a Spinóza Színháztermében Köszöntőt mondd az est házigazdája: Beri Róbert, majd felolvasók előadásában 22 vers és négy próza hangzik el
A műsor az alábbi szerzők műveiből állt össze:

22 vers

Grigo Zoltán
Hegedűs László
Kis István Mihály
Kontrecz Milán
Krajnyák Dávid
Radnai István
Rácz Tibor
Ross Satyr
Szecsődy Kristóf
Schmidt János
Tóth Roland

Erdélyi Andrea
Cseh Györgyi
Fittné Szilvássy Ildikó
Hajdan Valéria
Maryam - Moldván Miklósné
Kalocsai Lilla
Kapocsi Annamária
Kolozsvári Zita
Korponai Szilvia - Jusziko
Szabó Orsolya
Terényi Anna


4 próza

Dorkó László
Joszay Magdolna
Miklós Eszter
Sári Szabolcs


Közreműködnek:

Bocsi Beáta Kazinczy díjas felolvasó
Magyar Bálint színművész
http://magyarbalint.atw.hu/

Aki jön, az jelezze nekem e-mailben:
 
 

     
     
Írások
     
Tartalom

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!