Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Publikum
Indulás: 2007-02-28
     
Beszámolok 2007-2011
Beszámolok 2007-2011 : ABC internetes próza és versíró pályázat

ABC internetes próza és versíró pályázat

  2007.04.06. 16:01

Amatõr írók és költõk részére

Pályázat beadási határidõ: folyamatos

Pályázhatnak:

Amatõr írók és költõk

Kedves amatõr írók és költõk!

A Napvilág Íróklub ( www.napvilag.net ) és a Puzsó Könyváruház ( www.puzso.hu ) elindítja havi internetes ABC pályázatát. A kiírás lényege, hogy minden hónapban kiválasztunk egy, az ABC soron következõ betûjével kezdõdõ szót és ezzel kapcsolatban várjuk a prózai illetve verses alkotásokat.

Minden szerzõ kategóriánként egy mûvel pályázhat, a pályázatra nevezési díj nincs. A kategóriánkénti nyertesnek (egy a próza kategóriában, egy a vers kategóriában) a Puzsó Könyváruház 2000-2000 Ft értékû könyvvásárlási utalványt ajánl fel, melyet webáruházukban lehet levásárolni.

A pályázat szerkezeti feltételei:

  • szövegformátum (.doc, .rtf)
  • tartalmazza a pályázó polgári nevét (kötelezõ) ill. szerzõi nevét, ha van, valamint elérhetõségét (email-címét)
  • csak csatolt fájlban küldött mûveket tudunk elfogadni, melyeket az íróklub email-címére ( palyazat@napvilag.net ) várunk.

Prózai alkotás esetén a mű min. 2000 max. 6000 karakterből álljon

A mûveket, melyeket adott hónap 21-éig kell elküldeni, a Napvilág Íróklub szerkesztõi bírálják el, majd email-ben értesítik a nyerteseket. A pályázat elfogadásának NEM feltétele, hogy Napvilág Íróklub tag legyen a szerzõ!

További információk a Napvilág Íróklub honlapján ( www.napvilag.net) olvashatók.

Várjuk a mûveket, ihletgazdag perceket kívánunk:

A Napvilág Íróklub szerkesztõsége

     
     
Írások
     
Tartalom

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?